Aktuelt2018-06-26T15:50:59+02:00

Nytt prosjekt Ladebyhagen – 76 badekabiner

I Ladebyhagen bor du midt mellom by og strand. Bare noen få hundre meter unna kan du nyte sjøluft og strandliv, og like rundt hjørnet finner du kjøpesenteret City Lade. Mellom husene blir det flotte grøntområder med trær og benker. Det blir også lekeplasser med klatrestativ, husker og sandkasser.

Ny badekabin

En stolt Teknisk sjef Magnus D. Weum med det synlige beviset på en ny og fremtidsrettet pre-fabrikkert badekabin fra Norac Badekabiner - TG 20660.

Nytt prosjekt Røstad studentboliger – 150 badekabiner

De 150 boligene er løst med både hybler som boenhet med eget kjøkken/bad, og bokollektiv der opptil ni studenter deler felles kjøkken. I tillegg er det en felles stue på hvert plan, og en stor stue på 4. etasje. På grunn av krevende grunnforhold og for at bygget ikke skal bli for tungt, blir det oppført i massivtre.

Nytt prosjekt Rørestrand Park – 72 badekabiner

En fantastisk nærhet til sjøen, Rørestrand Park tilbyr deg liv i et naturskjønt område med mange tilbud i nærheten. Nå trenger du ikke lenger å velge mellom natur og høy livskvalitet. Bygningene er plassert i to rekker langs skogen og kysten ca. 200 m fra vannet, her kan man kan oppleve både solnedgang og soloppgang.

Nytt prosjekt Bekkestien – 38 badekabiner

Grønt & sentralt - på høyden ovenfor Haukedalen skole i Åsane bygger ByBo nye hjem som passer for alle livets faser. Bekkestien ligger fredfullt til og grenser til et friomåde. Åsane sentrum finner du i gåavstand. Bekkestien bygges som lavenergiboliger med høye krav til bygningsmessig kvalitet.

Nytt prosjekt Lilleby Triangel – 274 badekabiner

På Lilleby vil du trolig ta beina fatt oftere enn du setter deg bak rattet. Skoler, treningsstudioer og kjøpesentre er bare en kort sykkeltur unna. Det samme gjelder Solsiden og Midtbyen. Og nærbutikken er enda nærmere – den ligger nemlig i et av triangelets hjørner. Hva sier du til en handletur i sokkelesten?