Aktuelt2018-06-26T15:50:59+00:00

Nytt prosjekt Røstad studentboliger – 150 badekabiner

De 150 boligene er løst med både hybler som boenhet med eget kjøkken/bad, og bokollektiv der opptil ni studenter deler felles kjøkken. I tillegg er det en felles stue på hvert plan, og en stor stue på 4. etasje. På grunn av krevende grunnforhold og for at bygget ikke skal bli for tungt, blir det oppført i massivtre.

Nytt prosjekt Rørestrand Park – 72 badekabiner

En fantastisk nærhet til sjøen, Rørestrand Park tilbyr deg liv i et naturskjønt område med mange tilbud i nærheten. Nå trenger du ikke lenger å velge mellom natur og høy livskvalitet. Bygningene er plassert i to rekker langs skogen og kysten ca. 200 m fra vannet, her kan man kan oppleve både solnedgang og soloppgang.

Nytt prosjekt Bekkestien – 38 badekabiner

Grønt & sentralt - på høyden ovenfor Haukedalen skole i Åsane bygger ByBo nye hjem som passer for alle livets faser. Bekkestien ligger fredfullt til og grenser til et friomåde. Åsane sentrum finner du i gåavstand. Bekkestien bygges som lavenergiboliger med høye krav til bygningsmessig kvalitet.

Nytt prosjekt Lilleby Triangel – 274 badekabiner

På Lilleby vil du trolig ta beina fatt oftere enn du setter deg bak rattet. Skoler, treningsstudioer og kjøpesentre er bare en kort sykkeltur unna. Det samme gjelder Solsiden og Midtbyen. Og nærbutikken er enda nærmere – den ligger nemlig i et av triangelets hjørner. Hva sier du til en handletur i sokkelesten?

Nytt prosjekt Gartnerlien Sandsli – 75 badekabiner

Et nabolag med plass til å dyrke både godt naboskap og grønne fornøyelser. Gartnerlien er for kreative livsnytere som vil bo sentralt, men også med nærhet til grønne områder. Gartnerlien vil bestå av 41 romslige leiligheter på 67-145 kvm fordelt på to bygg.

Nytt prosjekt Forsvarsboliger – 24 badekabiner

I Heggelia i Indre Troms, under Istinds stolte siluett er Storegga Entreprenør AS i ferd med å bygge nye leiligheter for Forsvaret. I første byggetrinn er det 24 familier som skal flytte inn i moderne leiligheter med kort vei til både arbied, skoler og fritidssysler.