Aktuelt2018-06-26T15:50:59+02:00

Nytt prosjekt Vågsnes Havn – 21 badekabiner

På Vågsnes skaper vi et hyggelig bomiljø i et skjermet og privat fellesskap. Tomten har panaromautsikt med sol fra tidlig morgen til sent på kveld. Her kan du bo helt i vannkanten med egen brygge og strand. Både sol og sjøutsikt kan nytes fra alle boligene. Størrelse på boligene varierer fra 120 - 206 m2. Ingen boplikt!

Nytt prosjekt Gaustatoppen Lodge BT6 – 20 badekabiner

Et fjellprosjekt der alle drømmer ivaretas. Bebyggelsen ligger fredelig til på ca 1000 moh og har unik beliggenhet med plassering slik at leilighetene hovedsakelig blir vendt mot sydvest med fantastiske sol- og utsiktforhold. Utsikten mot vakre Gaustatoppen er enestående og gir øynene den beste hvile etter en aktiv dag ute i løypene. Gaustatoppen Lodge har direkte tilknytning til alpin-anlegg- og langrennsløyper om vinteren, og tur- og sykkelstier om sommeren.

Nytt prosjekt Husøy Havn – 136 badekabiner

Ytterst på nordsiden av Husøy skaper vi dette nye boligområdet for deg som vil bo moderne i idylliske skjærgårdsomgivelser, nær byen. Boligene omgis av vannet i Husøysundet, en kyststi, sandstrand og to småbåthavner.

Nytt prosjekt Orkesterplassen 81 badekabiner

Beliggenheten til Orkesterplassen er helt unik fordi bygget kommer i et allerede etablert område, midt i sentrum av Stjørdal. Sammen med Torgkvartalet og Kimen Kulturhus rammer det L-formede bygget inn bykvartalet med den flotte Byparken i midten. Her får du plass på første rad til et yrende folkeliv og konserter på sommerstid. Byggets utforming og plassering gir rom for grønne lunger, gode solforhold, luft og utsikt. Nyt solens gang fra morgen til kveld over Stjørdal.

Go to Top