Aktuelt2021-04-06T20:46:37+02:00

Nytt prosjekt Vilbergskogen BT2 – Eidsvoll – 27 badekabiner

Innerst i et nytt boligfelt på Vilberg, med herlig nærhet til skog og natur, finner du Leilighetene i skogen. Her ligger det vakre og moderne bygget i le for vinden takket være skogen på vest- og nordsiden. I tillegg til at skogen bidrar til naturskjønne og vakre omgivelser er området også perfekt for familier, med fine lekemuligheter for barna. Mellom bygningene vil du finne flotte friarealer med stier og lekeplasser.

Nytt prosjekt Brekkeby Hage Blokk BB5 – Skien – 30 badekabiner

Brekkeby Hage blir en grønn oase på byens ærverdige skoleeiendom. Prosjektet får en helt spesiell beliggenhet midt mellom etablerte villaområder og sentrumsnære fasiliteter. Byens mange tilbud ligger kun et steinkast unna. og med kort avstand til byliv, spisesteder, aktiviteter og kultur. I Brekkeby Hage vil du bo sentralt, samtidig blir prosjektet utformet som en grønn oase hvor du kan trekke deg tilbake fra byens summende liv

Nytt prosjekt Fyrstikkbakken – Oslo- 174 badekabiner

Til sammen vil prosjektet romme 160 leiligheter i fire bygg beliggende som perler på en snor i den grønne åssiden ved Bryn. Alle med utsikt over det meste av Oslo by, nær naturopplevelser og historiske Nordre Skøyen Hovedgård – og omgitt av alle former for grønn transport. I Fyrstikkbakken 14 legges det opp til at beboerne deler attraktive fellesarealer –. Eksempler er sauna på taket, gjesteleilighet, selskapslokale og sykkelverksted Miljøfokuset og delingsprinsippet vil også komme uttrykk i en delingsløsning for grønn mobilitet, der beboerne kan booke el-biler og sykler gjennom appen.

Nytt prosjekt Kuben – Lillehammer – 40 badekabiner

Kuben er drømmen om det gode og enkle liv i urbane omgivelser. Her får du muligheten til å bo midt i Kulturkvartalet i sentrum av Lillehammer. Kuben består av 43 leiligheter over 5 etasjer der det er næringsarealer i 1. etasje. Her får du en supersentral beliggenhet rett ved togstasjonen, og med alle byens fasiliteter rett utenfor inngangsdøra. Felles takterrasse med utsikt mot omkringliggende landskaper og Mjøsa.

Nytt prosjekt Vågsnes Havn – 21 badekabiner

På Vågsnes skaper vi et hyggelig bomiljø i et skjermet og privat fellesskap. Tomten har panaromautsikt med sol fra tidlig morgen til sent på kveld. Her kan du bo helt i vannkanten med egen brygge og strand. Både sol og sjøutsikt kan nytes fra alle boligene. Størrelse på boligene varierer fra 120 - 206 m2. Ingen boplikt!

Go to Top