Aktuelt2018-06-26T15:50:59+02:00

Nytt prosjekt Husøy Havn – 136 badekabiner

Ytterst på nordsiden av Husøy skaper vi dette nye boligområdet for deg som vil bo moderne i idylliske skjærgårdsomgivelser, nær byen. Boligene omgis av vannet i Husøysundet, en kyststi, sandstrand og to småbåthavner.

Nytt prosjekt Orkesterplassen 81 badekabiner

Beliggenheten til Orkesterplassen er helt unik fordi bygget kommer i et allerede etablert område, midt i sentrum av Stjørdal. Sammen med Torgkvartalet og Kimen Kulturhus rammer det L-formede bygget inn bykvartalet med den flotte Byparken i midten. Her får du plass på første rad til et yrende folkeliv og konserter på sommerstid. Byggets utforming og plassering gir rom for grønne lunger, gode solforhold, luft og utsikt. Nyt solens gang fra morgen til kveld over Stjørdal.

Nytt prosjekt Svanegangen – 160 badekabiner

Eksklusive leiligheter ved Bystranda på Bragernes. Nærhet til alt du ønsker deg i hverdagen. Akkurat som i eventyret har byen vår gjennomgått en fantastisk forvandling. Et av de ypperste bevisene på dette er kanskje Bystranda. Akkurat her, perfekt plassert, på Svanegangen skaper vi nå 140 eksklusive leiligheter. Arkitekturen er helt unik og skaper en tydelig identitet, såvel ute- som innendørs. Gjennomgående, moderne leiligheter med fokus på detaljer. Takterraser og balkonger med fantastiske solforhold og utsikt over elven. Parsellhager, vannspeil og frodige møteplasser i uteområdet er bare noen av de gode kvalitetene i Svanegangen.

Go to Top