Aktuelt2021-04-06T20:46:37+02:00

Nytt prosjekt Neselva Hageby – Asker – 182 badekabiner

I Neselva Hageby bor du tett på naturen i fredelige og landlige omgivelser Det blir moderne og effektive leiligheter av god kvalitet, samt flotte fellesområder. Med det utgangspunktet, ligger det til rette for hyggelige naborelasjoner og et godt miljø - her blir det flott å bo

Nytt prosjekt Konnerud Senter Panorama – Oslo – 99 badekabiner

Et annerledes prosjekt Konnerud er stedet folk vil flytte til, men som ingen vil flytte fra. Vi har et hjerte som banker for bydelen vår – derfor er vi stolte over å kunne presentere Konnerud Senter Panorama, en unik mulighet for deg som ønsker en moderne leilighet med høy standard, romslig terrasse og god utsikt. Midt i hjertet av Konnerud, selvsagt.

Nytt prosjekt Kværnerhøyden – Oslo – 79 badekabiner

Kværnerhøyden består av 71 leiligheter fordelt på to større bygninger og et townhouse. Kværnerhøyden får en variasjon av leilighetsstørrelser fra 35 m² til 80 m² og leilighetstyper fra 2-roms til 5-roms. Det vil gi et mangfold av mennesker og et godt sammensatt bomiljø. Om du er én eller en hel familie, om du liker deg i høyden eller ønsker gress mellom tærne, finnes det en leilighet for deg på Kværnerhøyden. Gode bokvaliteter står i fokus for utviklingen av prosjektet. Like viktig er samspillet med det historiske bygningsmiljøet. Alle leilighetene har sitt eget private uteområde i form av balkong eller markterrasse. Her finner du store vindusflater og gode materialer som enstavs parkett. Sorte detaljer i både eksteriøret og interiøret er med på å skape en rød tråd i prosjektet – med linjer helt tilbake til den historiske og industriromantiske karakteren i området. Velkommen til Kværnerhøyden!

Nytt prosjekt Bjerkeallèen – Maura – 50 badekabiner

Bjerke Alléen får en flott beliggenhet i sentrum av Maura, likevel bor du landlig og med perfekte turmuligheter nær deg til alle årstider! I Bjerke Alléen har vi lagt vekt på god arkitektonisk utforming og alle får sin egen balkong og parkeringsplass i p-kjeller. Prosjektet får leiligheter i et bredt spekter fra 40m2 til 83m2. Noen av leilighetene får store balkonger eller takterrasser som gir deg en unik utsikt over bygda. Å bo landlig men likevel sentralt gjør hverdagen enklere. Her er det nærhet til butikk, apotek, skoler og barnehager. Maura byr også på nærhet til Norges hovedflyplass som ligger bare 10 minutter unna. Dette gir deg friheten til å enkelt reise rundt dit du måtte ønske enten det er i jobb eller fritid/ferie

Nytt prosjekt Melhustunet M5 – Melhus – 18 badekabiner

Melhustunet blir en sentral del av et nytt og grønnere Melhus. Med sin landlige beliggenhet sentralt i Melhus er tomten helt unik. Tredje byggetrinn på Melhustunet går under navnet Hagepaviljongen. Det er nettopp hagen, og den sømløse overgangen mellom balkongen og det grønne tunet, som er med på å skille leilighetene i Hagepaviljongen fra mange andre steder. I tiden fremover vil Hagepaviljongen bli en del av et helt nytt boligområde bestående av moderne, urbane boliger med alle fasiliteter. Her finner du flotte uteområder, gode møteplasser og friområder, parsellhager, nærbutikker og servicetilbud rett i nærheten - alt bundet sammen av det grønne tunet som med sine parsellhager og eplelunder er hjertet i området.

Nytt prosjekt Vilbergskogen BT2 – Eidsvoll – 27 badekabiner

Innerst i et nytt boligfelt på Vilberg, med herlig nærhet til skog og natur, finner du Leilighetene i skogen. Her ligger det vakre og moderne bygget i le for vinden takket være skogen på vest- og nordsiden. I tillegg til at skogen bidrar til naturskjønne og vakre omgivelser er området også perfekt for familier, med fine lekemuligheter for barna. Mellom bygningene vil du finne flotte friarealer med stier og lekeplasser.

Go to Top