Aktuelt2018-06-26T15:50:59+02:00

Nytt prosjekt Klæbutorget BT2 – 14 badekabiner

Klæbutorget vil bestå av 14 leiligheter. I første etasje vil du finne en næringsseksjon, og bygningen får heis til etasjeplan. Beliggenheten er strålende, med kort avstand til alt man måtte trenge. Standarden blir toppmoderne, hver leilighet får en sydvendt balkong og medfølgende garasjeplass. Bygget vil også ha felles takterrasse.

Nytt prosjekt Capjon Park Blokk 1 – 40 badekabiner

I Verksbyen i Fredrikstad møter nytt gammelt - på det tradisjonsrike området tilbyr Arca Nova "Future Living". I den første fasen av utbyggingen kommer Capjon Park - det moderne bo konseptet basert på solenergi og med det siste innen smarthus teknologi.

Nytt prosjekt Bærum, Oslo – 22 Badekabiner

Villa 63 på Bekkestua/Hosle i Bærum består av 14 selveierleiligheter av høy standard, alle med vestvendt og solrik beliggenhet. Her får du 2 til 4-roms leiligheter fra 59 til 136 kvadratmeter BRA. De har alle moderne arkitektur og spennende planløsninger. Villa 63 har dessuten en stor felles takterrasse, i tillegg til solrike balkonger. Her du kan sitte i ro og mak og nyte omgivelsene. Og må du ut en tur, tar heisen deg kjapt ned til bilen i det underjordiske parkeringsanlegget.

Nytt prosjekt Gaustatoppen, Rjukan – 20 Badekabiner

Et fjellprosjekt der alle drømmer ivaretas. Bebyggelsen ligger fredelig til på ca 1000 moh og har unik beliggenhet med plassering slik at leilighetene hovedsakelig blir vendt mot sydvest med fantastiske sol- og utsiktforhold. Utsikten mot vakre Gaustatoppen er enestående og gir øynene den beste hvile etter en aktiv dag ute i løypene. Gaustatoppen Lodge har direkte tilknytning til alpin-anlegg- og langrennsløyper om vinteren, og tur- og sykkelstier om sommeren.

Nytt prosjekt Kvitfjell Varden – 39 Badekabiner

Med umiddelbar nærhet inntil alpinbakken, ski out ski inn midt i høyfjellet!! Kvitfjell Varden, er Kvitfjells nye fjellside, dette er et unikt område i fjellet med naturskjønne, snøsikre, og rolige omgivelser. Utbygger er Alpinco AS