Aktuelt2018-06-26T15:50:59+02:00

Nytt prosjekt Svanegangen – 160 badekabiner

Eksklusive leiligheter ved Bystranda på Bragernes. Nærhet til alt du ønsker deg i hverdagen. Akkurat som i eventyret har byen vår gjennomgått en fantastisk forvandling. Et av de ypperste bevisene på dette er kanskje Bystranda. Akkurat her, perfekt plassert, på Svanegangen skaper vi nå 140 eksklusive leiligheter. Arkitekturen er helt unik og skaper en tydelig identitet, såvel ute- som innendørs. Gjennomgående, moderne leiligheter med fokus på detaljer. Takterraser og balkonger med fantastiske solforhold og utsikt over elven. Parsellhager, vannspeil og frodige møteplasser i uteområdet er bare noen av de gode kvalitetene i Svanegangen.

Nytt prosjekt Klæbutorget BT2 – 14 badekabiner

Klæbutorget vil bestå av 14 leiligheter. I første etasje vil du finne en næringsseksjon, og bygningen får heis til etasjeplan. Beliggenheten er strålende, med kort avstand til alt man måtte trenge. Standarden blir toppmoderne, hver leilighet får en sydvendt balkong og medfølgende garasjeplass. Bygget vil også ha felles takterrasse.

Nytt prosjekt Capjon Park Blokk 1 – 40 badekabiner

I Verksbyen i Fredrikstad møter nytt gammelt - på det tradisjonsrike området tilbyr Arca Nova "Future Living". I den første fasen av utbyggingen kommer Capjon Park - det moderne bo konseptet basert på solenergi og med det siste innen smarthus teknologi.

Nytt prosjekt Bærum, Oslo – 22 Badekabiner

Villa 63 på Bekkestua/Hosle i Bærum består av 14 selveierleiligheter av høy standard, alle med vestvendt og solrik beliggenhet. Her får du 2 til 4-roms leiligheter fra 59 til 136 kvadratmeter BRA. De har alle moderne arkitektur og spennende planløsninger. Villa 63 har dessuten en stor felles takterrasse, i tillegg til solrike balkonger. Her du kan sitte i ro og mak og nyte omgivelsene. Og må du ut en tur, tar heisen deg kjapt ned til bilen i det underjordiske parkeringsanlegget.