Norac Badekabiner tegner rammeavtale med Skanska

Norac Badekabiner AS  har signert selskapets hittil største avtale med Skanska Norge AS. Avtalen vil gi en betydelig omsetningsvekst og gir Arendalsselskapet muligheten for å levere et stort antall prefabrikkerte badekabiner.

«Vi er meget fornøyd med å få en landsdekkende rammeavtale med Skanska», sier Salgs- og Markedssjef Preben Lønnhaug. Skanska er en betydelig aktør i markedet som en av landets største entreprenører. Med denne avtalen i bunnen vil  vi i Norac være en av to badekabinleverandører som Skanska skal benytte når de anskaffer prefabrikkerte bad de neste to årene og med mulighet for et års ytterligere forlengelse. For oss er dette en bekreftelse på at vi gjør ting riktig og at vi er konkurransedyktige på pris og produkt.

Et faglig sterkt team hos oss her i Arendal har også bidratt til Skanskas valg. På kontoret i Barbu har vi foruten egen arkitekt, også spisskompetanse innen VVS og elektro. Nærhet til kundene og prosjektene er viktig og store deler av staben er ute hos eksisterende og potensielle kunder til enhver tid.

Forventningen er at avtalen skal gi en årlig tilleggsomsetning på i størrelsesorden 40-50 millioner kroner og 600-800 badekabiner. Hos oss produseres det i dag mer enn 2000 enheter årlig som gir en omsetning på i overkant av 130 millioner kroner. «Dette gir en betydelig tilvekst som vil gi behov for økt kapasitet i alle ledd, ikke minst ved vår egen fabrikk i Litauen. Så her er det bare å brette opp ermene», sier Salgs- og Markedssjef Preben Lønnhaug.