Standard bad fra Norac badekabiner

Standard bad er designet for å optimalisere pris og kvalitet. Det vil si at vi har særlig fokus på gode tekniske løsninger og kvalitetsprodukter fra kjente europeiske leverandører.

Standard bad blir tilpasset kundens ønsker og behov gjennom tett dialog med arkitekt, byggherre og i samarbeid med våre underleverandører. Vi tilbyr våre kunder store valgmuligheter i en tilvalgsprosess overfor sluttkunde. Dette gjelder for alt inventar i badet samt fliser i forskjellig form og farge.

Sanitærutstyr fra anerkjente leverandører er nøye plukket ut av våre fagfolk for å møte funksjonalitet og kvalitet for leiligheter, hus og hoteller. Vi er også opptatt av å fange opp nye trender på farger og materialer så tidlig som mulig for å kunne gi våre kunder mulighet til å integrere de nyeste produktene i sine bad.

Vi kan håndtere tilvalgsprosessen sammen med representant fra entreprenør/byggherre. I forbindelse med prosjekter tilbys web-basert tilvalgsløsning hvor sluttbruker selv kan bestille ønskede tilpasninger til sitt bad.

Standard bad blir tilpasset kundens ønsker og behov gjennom tett dialog med arkitekt, byggherre og i samarbeid med våre underleverandører.

Standard bad er bygget opp på en betongbunn med hjørnesluk fra Unidrain i rustfritt stål. Høyden fra undersiden av kabinen til topp flis ved dør varierer fra ca. 95 mm til 200 mm avhengig av om kabinen skal senkes ned, ha lokal utsparing til sluk eller stå oppå dekket.

Veggene i baderomsmodulene utføres med stålkassetter med et lag gips på utsiden, tykkelsen på veggelementene er ca 100 mm, inkl. flis.

Våre standardbad kan leveres med både elektriske varmekabler og vannbåren varme i gulv.